Fittpiercing

fittpiercing

Heeeeej fittysar!! Hur känner ni inför fittpiercingar? Vissa kanske ryser vid tanken på att göra ett hål i någon del av fittan medan andra tycker att. DET ÄR EN NÄSTAN LIKA STOR SKANDAL SOM NÄR MAGNUS BETNÉR SA FITTPIERCING PÅ BÄSTA SÄNDNINGSTID! Bring on the nakenchock säger jag! Ett lexikon för översättning med över 1 miljon uppslagsord på svenska, engelska, tyska, franska och spanska. fittpiercing

Fittpiercing - study published

Janice01 skrev Ganska enkelt och snabbt! Oftast har en ringar i denna piercing, och en kan ha flera ringar i varje blygdläpp. Som jag skrivit ovan hade jag en vertikal piercing i min klitoriskappa. Ursprungligen postat av MisterTom.

Fittpiercing - million

Till bloggens startsida Kategorier. En annan viktig grej du bör veta om en sån piercing är att den ligger otroligt osäkert med tanke på staven och kan om man har otur växa ut ur kroppen , det är mycket vanligt på en sådan piercing. Det blir humor blandat med seriösa inlägg och tankenötter. Frågan är vad ni killar här på hp tycker om det? Mer om Mer bevakning, mindre skvaller. Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan! Livsstil Tatuering och piercing Piercing och body modification.

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *